Główny specjalista ds. BHP, inspektor ochrony przeciwpożarowej. Absolwentka studiów magisterskich na Uniwersytecie Wrocławskim na kierunku filologia polska, specjalność dziennikarstwo, jednak nigdy nie pracowała w zawodzie. W roku 2010 ukończyła podyplomowe studia na kierunku zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy i od razu zaczęła działać w służbie BHP. Pierwsze doświadczenia jako inspektor ds. BHP zdobywała w branży gastronomicznej prowadząc cykl szkoleń z zakresu BHP pod hasłem „BHP w małej gastronomii”, organizowanych w ramach Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej 2012 odbywającego się we Wrocławiu. W roku 2013 założyła firmę szkoleniową pod nazwą WS BHP Iwona Mularczyk, która działa w różnych branżach.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.