Od 2009 roku związana z łódzką gastronomią jako manager i sommelier w restauracji Affogato oraz Silver Catering. Ukończyła „Level 3 Award In Wines” w Wine & Spirit Education Trust. Jest pełnomocnikiem Zarządu Stowarzyszenia Sommelierów Polskich na region łódzki. Od 2018 roku współtworzy projekt „Winne Kobiety”, który otrzymał Honorowy Patronat Prezydenta Miasta Łodzi. Juror VIII edycji Konkursu Polskich Win w Jaśle oraz polskich eliminacji konkursu Euro Skills 2023.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.