Aktualności

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 1-3 września 2021 roku w Nadarzynie, w PWE.

To pierwsze po długiej przerwie spotkanie, które zgromadzi przedstawicieli branży HoReCa. Jest to więc niezwykła możliwość odnowienia kontaktów i relacji biznesowych. Targi EuroGastro i WorldHotel to doskonałe miejsce do zapoznania się z ofertą rynku – nowościami i sprawdzonymi rozwiązaniami niezbędnymi do prowadzenia biznesu gastronomicznego i hotelarskiego. Wystawcy zaprezentują propozycje obejmujące wyposażenie zaplecza kuchennego, np.: piece konwekcyjno-parowe, maszyny i urządzenia gastronomiczne, filtry do wody, rozwiązania wentylacyjne, grzewcze i chłodnicze, a także ofertę dla cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa. Na stoiskach znajdą się produkty i półprodukty spożywcze dla wszystkich sektorów, napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz kawy i herbaty. Pokazane zostaną również meble restauracyjne, sprzęt cateringowy czy akcesoria dla HoReCa.

W części WorldHotel pojawi się pełen asortyment dla obiektów noclegowych i konferencyjnych o różnym standardzie. Począwszy od wyposażenia, poprzez galanterię hotelową nadającą charakter wnętrzom, odpowiednio zaprojektowaną odzież dla pracowników, po środki czystości. Uzupełnienie powyższej oferty dla nowoczesnego obiektu noclegowego stanowią systemy, rozwiązania telekomunikacyjne i zabezpieczenia, a także oferta infrastruktury rekreacyjnej SPA i Wellness.

Organizatorzy zapraszają: „Wybierz się na Targi EuroGastro i WorldHotel i weź udział w akcji 5R dla gastronomii” i obiecują, że po wizycie na targach nowe kontrakty, niezwykłe pomysły i ogromna dawka endorfin są gwarantowane.

  • REAKTYWUJ(MY)!
  • ROZMAWIAJ(MY)!
  • ROZWIJAJ(MY)!
  • REKONSTRUUJ(MY)!
  • RAZEM DZIAŁAJ(MY)!

Te hasła towarzyszyć będą tegorocznej edycji wydarzenia. Biznes i pozytywne emocje są gwarantowanymi, ale nie jedynymi elementami Targów EuroGastro i WorldHotel. Na szczególną uwagę zasługuje także oferta edukacyjna, a w szczególności program szkoleniowy „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Pierwszego dnia szkolenia poruszone zostaną zagadnienia dotyczące maksymalizacji zysków i wzrostu sprzedaży w gastrobiznesie, a także zarządzania personelem w obecnej sytuacji rynkowej. Drugi dzień natomiast poświęcony zostanie tematom związanym z profesjonalną obsługą sali, przyjmowaniem reklamacji oraz organizacją wydarzeń dla klienta biznesowego. Więcej informacji na temat programu edukacyjnego PMR można znaleźć na stronie www.profesjonalnymenedżerrestauracji.pl.

Już dziś warto zaplanować wizytę na Targach EuroGastro i WorldHotel. Więcej informacji: www.eurogastro.com.pl.

Organizator: MT Targi Polska

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 1-3 września 2021 roku w Nadarzynie, w PWE.

To pierwsze po długiej przerwie spotkanie, które zgromadzi przedstawicieli branży HoReCa. Jest to więc niezwykła możliwość odnowienia kontaktów i relacji biznesowych. Targi EuroGastro i WorldHotel to doskonałe miejsce do zapoznania się z ofertą rynku – nowościami i sprawdzonymi rozwiązaniami niezbędnymi do prowadzenia biznesu gastronomicznego i hotelarskiego. Wystawcy zaprezentują propozycje obejmujące wyposażenie zaplecza kuchennego, np.: piece konwekcyjno-parowe, maszyny i urządzenia gastronomiczne, filtry do wody, rozwiązania wentylacyjne, grzewcze i chłodnicze, a także ofertę dla cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa. Na stoiskach znajdą się produkty i półprodukty spożywcze dla wszystkich sektorów, napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz kawy i herbaty. Pokazane zostaną również meble restauracyjne, sprzęt cateringowy czy akcesoria dla HoReCa.

W części WorldHotel pojawi się pełen asortyment dla obiektów noclegowych i konferencyjnych o różnym standardzie. Począwszy od wyposażenia, poprzez galanterię hotelową nadającą charakter wnętrzom, odpowiednio zaprojektowaną odzież dla pracowników, po środki czystości. Uzupełnienie powyższej oferty dla nowoczesnego obiektu noclegowego stanowią systemy, rozwiązania telekomunikacyjne i zabezpieczenia, a także oferta infrastruktury rekreacyjnej SPA i Wellness.

Organizatorzy zapraszają: „Wybierz się na Targi EuroGastro i WorldHotel i weź udział w akcji 5R dla gastronomii” i obiecują, że po wizycie na targach nowe kontrakty, niezwykłe pomysły i ogromna dawka endorfin są gwarantowane.

  • REAKTYWUJ(MY)!
  • ROZMAWIAJ(MY)!
  • ROZWIJAJ(MY)!
  • REKONSTRUUJ(MY)!
  • RAZEM DZIAŁAJ(MY)!

Te hasła towarzyszyć będą tegorocznej edycji wydarzenia. Biznes i pozytywne emocje są gwarantowanymi, ale nie jedynymi elementami Targów EuroGastro i WorldHotel. Na szczególną uwagę zasługuje także oferta edukacyjna, a w szczególności program szkoleniowy „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Pierwszego dnia szkolenia poruszone zostaną zagadnienia dotyczące maksymalizacji zysków i wzrostu sprzedaży w gastrobiznesie, a także zarządzania personelem w obecnej sytuacji rynkowej. Drugi dzień natomiast poświęcony zostanie tematom związanym z profesjonalną obsługą sali, przyjmowaniem reklamacji oraz organizacją wydarzeń dla klienta biznesowego. Więcej informacji na temat programu edukacyjnego PMR można znaleźć na stronie www.profesjonalnymenedżerrestauracji.pl.

Już dziś warto zaplanować wizytę na Targach EuroGastro i WorldHotel. Więcej informacji: www.eurogastro.com.pl.

Organizator: MT Targi Polska

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

Festiwal Czekolady WeForm

Z pasji do gotowania. Kinga Karasińska i Janusz Garncarczyk otworzyli studio kulinarne Cook Nook

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Tork wprowadza do sprzedaży maseczki na twarz

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® tradycyjnie w listopadzie

Kongres POLAGRA EXPORT MEETING. Najważniejsze zagadnienia w eksporcie żywności