Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich – to salon o kameralnej atmosferze w profesjonalnej oprawie. Tegoroczna edycja odbędzie się w dniach 9-11 marca w Hali Milenium w Kołobrzegu.
W programie targów m.in.:
Nowości branżowe:
- innowacyjny robot PUDU,
- CRYO ARCTIC- komora do zabiegów kriogenicznych całego ciała.
Pokazy kulinarne przygotowane przez kucharzy ze Stowarzyszenia Euro-Toques Polska.
Szkolenia:
- Operacyjne zarządzanie twoim lokalem gastronomicznym z dziennym nawigowaniem wszystkich kosztów i obrotu gotówki. Prowadzący: Jacek Czauderna Prezes Zarządu Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej.
- Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym – poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji w niskim sezonie. Prowadzący: Sebastian Kwiatkowski.
- Nowe oblicze systemu HACCP – optymalizacja, skuteczne zarządzanie bezpieczeństwem Gości i hotelu. Prowadzący: Marcin Leśniak z Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego.
Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami – czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego. Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale również cukiernie, piekarnie, SPA & wellness znajdą tu coś dla siebie.
W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie. Ponadto, na gości czeka również szereg atrakcji, pokazów i degustacji.
Organizatorzy wraz z wystawcami, mistrzami kuchni i gospodarzami miast zapraszają do współpracy przy okazji 30. edycji targów wyposażenia i produktów dla sektora HoReCa.