...

Aktualności

30. edycja targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu

30. edycja targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu

Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich – to salon o kameralnej atmosferze w profesjonalnej oprawie. Tegoroczna edycja odbędzie się w dniach 9-11 marca w Hali Milenium w Kołobrzegu.

W programie targów m.in.:

Nowości branżowe:

  • innowacyjny robot PUDU,
  • CRYO ARCTIC- komora do zabiegów kriogenicznych całego ciała.

Pokazy kulinarne przygotowane przez kucharzy ze Stowarzyszenia Euro-Toques Polska.

Szkolenia:

  • Operacyjne zarządzanie twoim lokalem gastronomicznym z dziennym nawigowaniem wszystkich kosztów i obrotu gotówki. Prowadzący: Jacek Czauderna  Prezes Zarządu Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej.
  • Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym – poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji w niskim sezonie. Prowadzący: Sebastian Kwiatkowski.
  • Nowe oblicze systemu HACCP – optymalizacja, skuteczne zarządzanie bezpieczeństwem Gości i hotelu. Prowadzący: Marcin Leśniak z Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego.

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami – czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego. Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale również cukiernie, piekarnie, SPA & wellness znajdą tu coś dla siebie. 

W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie. Ponadto, na gości czeka również szereg atrakcji, pokazów i degustacji.

Organizatorzy wraz z wystawcami, mistrzami kuchni i gospodarzami miast zapraszają do współpracy przy okazji 30. edycji targów wyposażenia i produktów dla sektora HoReCa.

www.gastro-hotel.pl

30. edycja targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu

30. edycja targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu

Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich – to salon o kameralnej atmosferze w profesjonalnej oprawie. Tegoroczna edycja odbędzie się w dniach 9-11 marca w Hali Milenium w Kołobrzegu.

W programie targów m.in.:

Nowości branżowe:

  • innowacyjny robot PUDU,
  • CRYO ARCTIC- komora do zabiegów kriogenicznych całego ciała.

Pokazy kulinarne przygotowane przez kucharzy ze Stowarzyszenia Euro-Toques Polska.

Szkolenia:

  • Operacyjne zarządzanie twoim lokalem gastronomicznym z dziennym nawigowaniem wszystkich kosztów i obrotu gotówki. Prowadzący: Jacek Czauderna  Prezes Zarządu Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej.
  • Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym – poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji w niskim sezonie. Prowadzący: Sebastian Kwiatkowski.
  • Nowe oblicze systemu HACCP – optymalizacja, skuteczne zarządzanie bezpieczeństwem Gości i hotelu. Prowadzący: Marcin Leśniak z Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego.

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami – czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego. Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale również cukiernie, piekarnie, SPA & wellness znajdą tu coś dla siebie. 

W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie. Ponadto, na gości czeka również szereg atrakcji, pokazów i degustacji.

Organizatorzy wraz z wystawcami, mistrzami kuchni i gospodarzami miast zapraszają do współpracy przy okazji 30. edycji targów wyposażenia i produktów dla sektora HoReCa.

www.gastro-hotel.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Coca-Cola zawiesza działalność w Rosji

W czerwcu hotele Campanile promują zrównoważoną gastronomię

Team Poland na ostatniej prostej przed europejską rozgrywką w Budapeszcie

Prosto z Polski, czyli nowa filozofia restauracji Concordia Taste

Zero waste to trend czy nowy sposób prowadzenia biznesu?

Nowe, jesienne menu w La Brasserie Moderne

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.